Diensten en prijzen

We love clean cars!

Clay&Wax behandeling.

Vanaf 95€ Incl. Btw

Alvorens we de wagen in de wax gaan zetten of polieren, gaan we de wagen eerst grondig reinigen met een clay. Deze zorgt ervoor dat we al het hardnekkige vuil op de lak gaan verwijderen (Vliegroest, vervuiling, remstof,etc..).

Interieurreiniging.

Vanaf 150€ Incl. btw

Bij een interieurreiniging gaan we uw wagen een stevige reiniging geven. De stoffen delen krijgen een dieptereiniging, maar ook het leder word gereinigd en gevoed! Bij deze reiniging gaan we ook het dashboard en de deurpanelen etc.. onderhanden nemen.(Prijs is excl. dakhemel)

Als u last hebt van een onaangename geur in uw wagen die 100% verwijdert moet worden. Dan kan u als optie een ozonbehandeling nemen.(Meerprijs 60€)

Lente/winterkuur

Vanaf 215€ Incl. Btw

Hier gaan we voor een grondige reiniging en bescherming van het lakwerk. Eerst gaan we da wagen goed kleien, zo gaan we alle vervuiling dat aan de lak vast gehecht is verwijderen. achteraf word de wagen gezien van een wax als bescherming. ( Deze behandeling doet weinig tot niets aan de krassen in je lak, dan moet je gaan voor het polierpakket)

Ook gaan we in dit pakket het interieur grondig reinigen.

Exterieurbehandeling: Polier Pakket.

Vanaf 415€ Incl. Btw

Bij een polierpakket gaan we de krasjes en dofheden in de lak weg polieren. Dit kan in verschillende stappen naargelang de verwachting van de klant. Elke wagen word na het polieren altijd beschermd met een basisbescherming zoals een wax.

Polier-coating pakket

Vanaf 745€ Incl. Btw

Bij een polier en coating pakket gaan we altijd werken naar het maximale resultaat. De lak wordt zover als mogelijk tot showroom status gebracht, dit wil zeggen dat alle krasjes, dofheden en andere lakdefecten worden verwijderd. Achteraf gaan we de lak beschermen met een Cquartz topcoating.

Opties: -Interieurreiniging (+vanaf 100€)                                -Coaten van de velgen (+vanaf 95€)

Reinigen van de motorruimte.

55€ Incl. Btw

Bij een reiniging van de motorruimte gaan we alles grondig ontvetten en reinigen. Na het reinigen gaan we al het kunststof voorzien van een dressing zodat deze weer zijn oorspronkelijke kleur heeft. 

New car pakket.

Vanaf 595€ Incl. Btw

Voor wie een nieuwe wagen koopt, en deze vanaf dag 1 een top bescherming wil geven. Dan is er het "New car" pakket. Bij dit pakket gaan we de wagen grondig reinigen en voorzien van een top coating. Deze zal een bescherming geven van minimum 3 jaar. De wagen zal de gehele periode zijn geweldige glans behouden, beschermd zijn tegen Uv-stralen, waskrassen etc.. 

Opties: Coaten van de velgen +150€

Coaten van de velgen

Vanaf 150€ Incl. Btw

Door de velgen te coaten worden deze een stuk vriendelijker in onderhoud! Ook zoals bij het coaten van de wagen worden de velgen vuil en waterafstotend en zullen deze een stuk makkelijker proper te krijgen zijn!

Onze Coatings:

Wij werken uitsluitend met de coatings van Carpro!

Cquartz finest Reserve

Zorgt voor een topbescherming van het lakwerk voor meerdere jaren. De lak zal enorm water en vuilafstotend worden, en zal beschermd zijn tegen zowel strooitzout en vogeluitwerpselen etc.. 

Cquartz Leather coat

Om het leder makkelijk te kunnen reinigen en te onderhouden is een leather coat van Carpro geen overbodige luxe. Het leder zal niet verkleuren door UV stralen en het onderhouden zal veel makkelijker zijn!

Carpro Fabric coat

Een Coating voor alle stoffen delen. zowel cabriodaken, zetels en matten.